Everyday Is A Beautiful Day

Hopely Tomorrow Will Be More Better Than Today

new news ke

da lame kami tak berblogging kan?...banyak citer yang berlaku kat kami.tapi ibu kami da hupdate kat blog ibu kami. jadi readers sumer leh la g blog ibu kami www.chepahilahussein.blogspot.com.

2011




Tahun baru suda. Selamat tahun baru. Semoga kehidupan tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. InsyaAllah....

Medicine vs. Us

Hahahahaha....we love this title. Wanna know why? This is the time where both of us will 'dera' IBU....hahahahaha.

Me?always run from IBU if she wanna to give me a medicine....i don't like it okey...eventhough its Scout Emulsion or Jus Kurma....Sorry IBU. If IBU dapat tangkap saye i'll crying so loud and doing some movement like ULAT BULU...hehehehe.

My sis plak...lagila.IBU belum masuk kan dalam mulut lagi dia da kuarkan lidah dia...dia lagi hebat.mesti dia blaja masa dalam perut ritu....hahahahaa!

IBU...cian ibu~

Christmas @ Hari Natal



Hai kawan-kawan!

Christmas....Hari Natal...apa bende tu?Ibu kata ianya satu perayaan yang dirayakan oleh penganut agama Kristian. Lagi seminggu penganut agama Kristian akan menyambut perayaan tersebut...apa yang best Hari Christmas?

Ibu ngan Ayah cuti la...tu yang best. Saye pun tak yah g school...Leh main ngan adik Kina...kacau Ayah main game, kacau pak ngah, kacau Nenek lipat kain, kacau Uncle Fathull tido.....saye takleh kacau ibu sebab saye memang tak kacau ibu saye....Laalalalaa~

Pastu banyak kartun and citer Christmas kat TV...I Like~

Untuk semua rakyat Malaysia yang menyambut Christmas...saye ucapkan Selamat Menyambut Hari Christmas dan gembira selalu...babai!

Jumpa next post!

1 Muharram 1432 Hijrah



Salam Maal Hijrah....Sok satu Malaysia cuti sebab sambut tahun baru Islam. Diharap kita semua dirahmati Allah. Selamat Tahun Baru. Semoga azam kita semua untuk tahun 1432 hijrah dapat diselesaikan...Amin.

Aktiviti ketika demam~

video

hmmm...saye tak tau apa yang saya buat sebenarnya...sbb saya agak mengantuk suda ketika ini disebabkan baru lepas makan ubat demam, antibiotik dan ubat batok....huhuhuhu

Demam

Arini saye demam panas...tadi ibu ngan ayah bawak saye g Klinik AU2.Saye nanges masa jumpa doktor tu...xmalu betol!....abes tu nak wat camner saye dah memang fobia jumpa doktor.lagi2 doktor tu pakai mask...perrggghhh!sangat menakutkan okey....